Hlas havranů

Hlas havranů

Anotace: Cítím, jak mě opijí tvůj hlas, Cítím, jak všechen smutek náhle zhasl, Za oponou matných všedních dnů, Nevnímám šum křídel havranů

Nic

v prázdných krocích dál tu zní

jsi tak daleko

a v malém bytě spíš

 

Nic

a všechny stopy zavátý

nevěřím, že naše pouto je přeťatý

možná padám z holých stěn

musím přejít řeku z ostrých skel

 

Cítím, jak mě opijí tvůj hlas

cítím, jak všechen smutek náhle zhasl

za oponou matných všedních dnů

nevnímám šum z křídel havranů

 

A život, co mi zbyl

a smrt, nad kterou jsem zvítězil

půjdu k břehům blíž, tam z chladných peřejí

hledám ruce tvé, ať mě zahřejí

 

S páskou na očích

já ve dne chodil tmou

po všech bitvách zlých a zajetích

já vím, že chci jít za tebou

 

Cítím, jak mě opijí Tvůj hlas

cítím, jak všechen smutek náhle zhasl

za oponou matných všedních dnů

nevnímám šum z křídel havranů

 

 

 

(21.12.2012, přes půlnoc inspirováno poslechem písně Spolu)

Autor Hanuš, 22.12.2012
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, hostmen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný text. Líbila se mi. (snad jen to T bych nechal malé)
:-)

22.12.2012 11:48:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí