Vánoční panenka

Vánoční panenka

Anotace: Lásko...

Schovala jsem si
sníh do čajového sáčku.
Mám ho na památku.

A ty mě
jako milovanou hračku.

Vidím se v tobě
- jsi moje tajenka,
co svět pro mě znamená.

A já tvá

pletená

panenka.

Dotek byl mi málem
- jen pouhá chvilinka
ty jsi můj osobní strážce
a já tvá vánoční panenka.

Sebral sis deku
a odevzdal mi poslední něhu,
v transu jsi pro mě
sladký andílek ve sněhu.

Ty vůbec nevíš, co všechno obnáší
Tě tak moc milovat.
Autor Philosophic Theory, 23.12.2012
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: vkl, Miriska, poetka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc :-).

24.12.2012 20:02:04 | Philosophic Theory

Konec je moc pěknej.

24.12.2012 11:26:44 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí