Neznámí milenci v dešťi (odpověď na Sinatru)

Neznámí milenci v dešťi (odpověď na Sinatru)

Anotace: Na piáno chci ti hrát, když noc se ztrácí, řeknu akorát,že smutek nesnáším,tou ulicí šel jsem rád,letní déšť smáčel mi kabát

Na piáno chci ti hrát, když noc se ztrácí

Řeknu akorát, že smutek nesnáším

Tou ulicí šel jsem rád

Letní déšť smáčel mi kabát

 

Zbyl z něj malý štít, pod kterým jsme stáli

Chvíle štěstí my dva, jsme se tak smáli

Žádné možná ani snad

V nás žár byl nastokrát

 

Nemá cenu lhát

že tvůj úsměv, budu třeba klidně krást

A městem proudy lidí, v dáli smutně jdou

Ty hvězdy chladný jsou

Tak chvíli tam stůj a klidně se směj

a jedno psaní mi tajně dej, a

 

Prošla jsi tělem mým, jako dým se ztrácíš

Láská žádá víc, ten déšť ji nestačí

Proč žít jako chmýří

Co vdál unášená větrem jsou?

 

Tak chvíli tam stůj a klidně se směj

A jedno psaní mi tajně dej

 

Prošla jsi tělem mým, jako dým se ztrácíš

Láská žádá víc, ten déšť ji nestačí

Proč žít jako chmýří

Co vdál unášená větrem jsou?

 

 

(Hanuš Šparlinek, přes půlnoc, 24.12.2012, odpověď na Sinatru)

 

 

 

Autor Hanuš, 24.12.2012
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Secretive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí