S Tebou o Vánocích

S Tebou o Vánocích

Anotace: :(

S Tebou v čase vánočním
čekám v duchu na zázrak
o Tobě tu tiše sním
a červenám se jako rak.
Je toho tolik, co chtěl bych říct
a tolik toho udělat
slova z květů něžně plíst
a k večeru se milovat.
Kroužit kolem Tebe
vidět pohyb řas
snést Ti modré z nebe
navštívit Tvůj kras.
Autor Ďábel sám, 24.12.2012
Přečteno 522x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, Lucucu, tato22, vkl, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Citlivé.

07.04.2024 09:42:36 | mkinka

"plíst" zní podivně, ale jinak pěkný

24.12.2012 11:24:44 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí