Lolita

Lolita

Anotace: báseň jsem napsal ve volném verši, rád bych ji, však v budoucnu zhudebnil

Orgasmus hraješ jako vraždu
předměty doličné odpovídají trestu
řeknu ti děvče:"ocitla ses v cele smrti"

jasně že to jiskří
mokrá už v prvním příboji
ve vlnách lámeš můj rozum
dotekem chvílí
jsi nepostradatelná
splněnými představami
No tak neodbývej nás
Ztracené nebe vracej zpátky
Pocity vyvrcholení zarážím hluboko
do mysli
do tebe
a taky tvé exotické květině

Ptám se tě:"stále mně (ne)chceš"?
"pché motýlci v břiše nestačí": ušklíbneš se
Pomůžu ti, když křičím: "Miláčku hýbej se
jen ve mě "
Jsem Lolita bez předsudků
chci tě mít jakákoli
Vím jak nebezpečný dokážeš být
ne, však pro mě v tuto chvíli na mé louce
narozená pro tebe jsem připravena zaplatit
nemusíš nic jen přestaň být slepý

Lolito kam jdeš Lolito?
Pokřikují puberťáci z naší ulice
Lolito kam spěcháš Lolito?
Zbytečná snaha budu patřit celá jemu

Vidím tě jako dnes
topeného mým temperamentem
přestal ses cítit jako nepotřebné dítě
hladově připravené osahat prsa
panenství rozdrtit jednou provždy
jsme spolujezdci ve vášni
bez pravidel se řítíme, však víš kam
Umíš dávat smysl naší zamilovanosti
umíš mě přivolat k sobě poutat

Lolito neutíkej Lolito!
Chtějí aby mi vítr zvedal šaty do pasu
Lolito nechoď za ním Lolito!
Nerozumí tomu jak dokážeš milovat

Nikdo nám neřekl jak složité to bude
Ví někdo vůbec proč?
Já nemám tušení
Nenechám tě plakat
Pojď zalézt do postele
Našpul rty Lolitko

je to tak čisté stejně jako ty
je to prostě...
Autor Rošťák, 25.12.2012
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí