Dovol mi cítit tvou přítomnost

Dovol mi cítit tvou přítomnost

Anotace: někdy je láska tak velká až se jí nechceme vzdát

Pár prken natřených na černo
v místě pod náhrobkem
z žulových holubic
není žádným odpočinkem
přestat se milovat
věčně a prostě
necháme odejít smrt

život rozdýcháme spolu
přestože máš sinalý obličej
a celý svět umírá v jediném dni
šíleným lidstvím
smrtelnou nenávistí

nahrazuji doteky
amorem bez šípů
ukradených pro nás

Dovol mi cítit tvou přítomnost

že jdeš, usmažil jsem hemenex
báseň mám dopsanou
peřiny převlečené
jsou čisté, bílé a voňavé
jak vyžaduje situace

není to milé a romantické
jen láska,
věčná a prostá
Autor Rošťák, 25.12.2012
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí