Vyznání lásky

Vyznání lásky

Anotace: Ten nejkrásnější cit jsi mě naučil znát, ty jsi mne naučil milovat! Myslet na tebe...

Ten nejkrásnější cit jsi mě naučil znát,
ty jsi mne naučil milovat!
Myslet na tebe pořád musím,
touhu v sobě tiše dusím.

Duše ví,
po čem tělo prahne,
tvůj hlas mi v hlavě tiše zní,
já nenechám tě žádné!

Venku sníh lehce padá,
vzpomeň si, že mám tě ráda.
Pro tebe vždy vše udělám,
protože tebe na světě nejraději mám.

Mému životu nasadil jsi tón,
jsi mého srdce šampion!
Autor Kristie Smith, 26.12.2012
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já stále sním, kdy přijde on, mého srdce šampion ..limonádový joe.)

30.12.2012 17:21:53 | melancholik

vítej tady:-)

26.12.2012 15:19:45 | Robin Marnolli

díky :))

28.12.2012 16:43:24 | Kristie Smith

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí