Svinstvo Láska

Svinstvo Láska

Anotace: Láska je mršina,co snadno raní a těžko pomůže...

City jsou svinstvo.
Chcíli tu jsou,pomalu se ztrácí,
jakmile tě vidím,tak se ale vrací...
Nepřeju si to a nechci,
vím totiž že bych dostal další lekci.
Nechci,abych před tím znovu stál,
vzpoměl jsem si na bitvu,
kterou jsem nevyhrál :
Miloval jsem a měl jsem rád,
všechno bylo OK,a přesto jsem se bál.
Opustily mě sny,už nemám naději,
místo žití nebyl bych raději...
Byla to tehdy radost,dnes z lásky je jen starost.
Autor Luki, 26.12.2012
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí