Ženy ne zas tak jiné

Ženy ne zas tak jiné

Anotace: věnuji všem Lesbičkám

V mateřském klínu přírody
z horkého semene chce růst
kořeny ne tolik odlišná většině.
Přirozenost duše neschopná odhodit
těsnou uniformu svléknout jako cit
darovaný Matkou a Otcem.

Rodiče líbají své dítě
Heidi děvčátko z hor.
Malé dětské botky vtlačí
kamenité cestě směr.

Žena miluje ženu nejen klínem
lesbička šťastná bez Romea
přesto nosí srdce na dlani.

Francouzsky líbám dívku
jazykem maluji patro úst
studánku mé Dámě otvírám čistě
naše kůže mají mnoho společného
jsme sobě rovné princezny.

Fena neumí plodit s fenou
rodem jsou příbuzné
ale mohou se milovat
když druzí nechtějí chápat
jak hřejí ruce bez denního světla

Samy tiše sníte vlhce představou
esence splynutí lákavě voní upřímností
S odporem však křičí: "Lesbo !"
Já nejsem nemocná!

Ctnostné manželské páry
snaživě měníte realitu v rakovinu
počestné Sněhurky prý nepolíbené
čisté dívky patřící do pohádek
muži šťastně ukojení sevřením
rezavou čepelí prosí o lásku

Střelky kompasů stočené míří k jihu
hejna divokých hus doprovázejí.
Sever umírá pohlcen odporem
západu v náručí východu
pod volností jejich křídel.
studený oheň bez jisker rozhoří
slunce z výšky probouzí život
přestože je noc vidím před sebe
není mi zima hřeji láskou pro ní
Autor Rošťák, 27.12.2012
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klidně napiš svojí kritiku, uznávám svobodu projevu,
budu rád

27.12.2012 15:24:06 | Rošťák

Tak jsem se těšil dle anotace na pěkné tematické dílko a teď mě přepadla rozpačitost ..

27.12.2012 15:09:32 | zamotán v nedospělosti

http://www.youtube.com/watch?v=B-SKt4OPSsE

27.12.2012 14:05:57 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí