Raní radost

Raní radost

Anotace: ...

Přeji krásné ráno, pěkný den...
Přeji aby Bohem byl krok proveden.
Krok, myšlenka i pocit spolu se skutky lásky,
kdo raduje se ze života, na duši má světla krásky.

Krásné probuzení do dnešního rána,
kdyš probuditvší láskou mi byla pusa opětována.
A hlasem mé lásky andělé ke mě promlouvali,
my vzájemně si "MILUJI TĚ" řekli, v duši jsme se radovali.

Je nádherné, když dva milující sní spolu své sny,
útěcha to na duši, kéž nezkončily by ty dny.
To Bůh nám splétá osudy i kroky naše vede,
kdo Boha miluje svým srdcem, v lásce nepodvede.

Přeji krásné ráno, pěkný den...
Co začal mi, kdy ženou svou byl jsem políben.
A tak radost i láska k Bohu,
přináší do duše nesmírnou svobodu.
Autor RešHeNúnHe, 15.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:D:D:D
Radost raní ;)

15.01.2007 19:43:00 | RešHeNúnHe

Nevím, jestli Tě po ránu ranila radost, ale pokud to byla radost po ránu, která Ti nedala ránu, tak to byla zřejmě Ranní radost :o)

15.01.2007 18:17:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí