Naivní

Naivní

Anotace: Jeden z mých mnoha okamžiků, kdy jsem nemohla nevzít do ruky tužku a psát...

Sedím, čekám, čekám a nevím.

Co nevím? Nevím proč věřím.

Vážně stále čekám, že příjdeš,

slíbils to, doufám, že alespoň sms píšeš.

Sms, že přijít nemůžeš, že se omlouváš,

že myslíš na náš sen, ten co je jen náš.

Jen náš, možná už jenom můj,

mám strach, že volat budu, "stůj!"

Bojím se, že odejdeš a necháš mě brečet,

já budu prosit, na kolenou klečet.

Autor Krist7nka, 27.12.2012
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Jozef Bojanovský, Radek.oslov.Šafárik, Metcheque, Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí