Imaginární milenci

Imaginární milenci

Anotace: Po dlouhé době zase úplně jiné myšlenky... Váhala jsem mezi kategorií "erotika, sex" a "láska"... Nechť si v tom každý najde to své:-)

Láska není.
Láska schází.
Myšlenku, jak my dva nazí...
neměla bych připustit.

Jen těžko se ale bráním
myšlenkám na milování
když mi v srdci roste cit.

Proto aspoň na chviličku
v mysli, jen tak na krajíčku
nechám nás dva
při milostných hrách.

(Nevěřím, že správné není
milovat se, v opojení,
byť je to jen v představách.)

Autor Elvie, 28.12.2012
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: Toda, MishaX, zamotán v nedospělosti, Trauma, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí