měření světa

měření světa

Anotace: ... dneska jen trošku o chroustech a hodně o tobě...

.
přicházel jsi
a ještě nevěděl
vyjdou anebo ne
hvězdy v plánu
neměly deště
ani oblohu
tož nikde
ani tebe
všude
byla
tma

a
ve
tmě
jen tvé
přemýšlení
o chroustech
nejsou tady ještě
ale možná smažení
za deště budou lepší
tož jsi do hromádek
červích dírek jen
poslední přání
vykreslil
aspoň
dík
za ně
chtěl jsi
asi ty deště
a trošku lhal
a včera ani
přiznání
neuměl
a s další větou
vycházela jen černá tečka
a do ní sypaly se díky od chroustů
a ti se opět pustí do tvé zahrady už v máji
tož tak a buď s nima dál i v příštích dirkách
možná oběti pro smyčky hledáš v povětří
a určitě v nich budou noví pozitróni
ale napříště za tebou nevyletí
už nejsou tak slepí
jako ty dospělý

a vem si domů
i svůj tmavý
kámen

a ..

vždyť
už víš
.
Autor a_tao, 29.12.2012
Přečteno 376x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Miriska, Kett, poetka, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadně poskládaná báseňka. ST.

30.12.2012 12:04:39 | Psavec

Parádní vizualizace :)

29.12.2012 09:55:33 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí