Jitulka

Jitulka

Anotace: Aa

Jitulka

Kdykoli se podívám do tvých modrých očí

vidím tam i radost, která z nich jen čiší.

A tvoje krásné vlasy, vidím je teď před sebou.

Jak všechny jsou tak nehybné, ale občas se i zapletou.

Kdybych zavřel oči a napočítal....pět,

tak cítil bych tvou vůni.. jako teď.

Zase otevřel bych oči a viděl tvoje ruce,

Jak hledají si cestičku. Tam do mého srdce...
Autor Roman.Bernny, 30.12.2012
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí