Konec jedné lásky

Konec jedné lásky

Anotace: - - -

Splaskla

bublina na talíři.

 

- oči v pláč a

tiché roje víří.

 

Jakoby slavily

konec krásy skla,

jakoby zvěděly,

že teď nastává tma.

 

Dočtená kniha

lícem zardělým,

snívá o lásce -

spolknuvší dým.

 

Oheň ji spálil -

jen popel zbyl,

ve větru tmy

jen Mácha v dál vyl...

Autor somewhere, 31.12.2012
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: innominata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí