Cítím, že...

Cítím, že...

Anotace: Člověk často vycítí, když něco opravdu nenávratně končí.

Sbírka: Složené z papíru

...tady náš příběh končí
kdosi marně s tebou se loučí.
Už neplatí že životem
vždy spolu a věrně jdem.

Už jdem vlastně každý sám,
vstříc životním nástrahám.
Můžem si jen uchovat,
o co ty nebudeš stát,
na nás vzpomínek pár,
ak jeden o druhého stál.

Život dál jde stejně prudce,
ráno denně volá "Vzbuď se!"
Další den započal,
život náš s ním o krok dál.
Snad nezakopne nikdo z nás
a rádi snad se sejdem zas.
Autor exKlarka, 01.01.2013
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí