Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: Co k tomu říct :')

Víš…
Já se vždycky tolik bála,
před láskou se schovávala.
Já byla ta, co v davu stála,
sama v sobě se kála
a falešně se usmívala.
Nevěřila jsem sama v sebe
a pak jsem poznala Tebe.
Teď už vím, že Ty jsi mé modré z nebe.
Ty jsi mi dodal odvahu,
Ty jsi mě strčil ze svahu
a dole mě s láskou čekal,
pevně si mě objal
děkoval, že jsi mě potkal
a ten den ses mi oddal.
Já teď mám důvod žít,
nemusím o štěstí jen snít.
Mám s kým na světě být,
a na konci cesty,
společně odejít.
Autor Pa Jush, 01.01.2013
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí