Svátek.

Svátek.

Anotace: K svátku...

Hádej kdo má dneska svátek?
pro koho je výbuch zátek?
kdo zaslouží víc, než tenký plátek?
kdopak nosí teplý šátek?
kdo se líbil večer v pátek?
kdo mi teče do sluchátek?
s kým nebude více hádek?
kdo je cenný drahých látek?
kdo je cílem veršů splátek?
(hm já bych věděl)
Krasný oči, dlouhý řasy,
blýská se na lepší časy.
Děd z pohádky vševědoucí,
nenávist k ní chová žhnoucí -
on má jen 3, to je strop -
ona splete krasný cop.
Když poslouchá ji její vraník,
z jejích úst se stane smajlík.
Ku popsání mi chybí slova,
doufám, že jej uzřu znova.
Pořád nevíš, dosti hrátek,
kdo má dneska, Zlato, svátek?

Mám hubu plnou rýmů,
jako hlavu ní,
pro mě není více týmů,
k oddanému fandění.
Nejlepší jogurty,
jsou z čerstvých malin,
ten kdo slaví jsi dnes ty,
užij si to, Karin.
Autor vjednomkole, 02.01.2013
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí