P.

P.

Anotace: .

Zrozená pro krásu,
krásná a sladká,
přivádí k úžasu
i bez pozlátka.

Očima princezny
otvírá brány,
pohled tak líbezný,
že zhojí rány.

Milý, však hluboký
a pronikavý,
rentgen hnědooký
z medu a kávy.

Vidí skrz člověka,
hledí do duší,
pozná už z daleka,
jak srdce buší.

Úsměvem pohladí,
rozjasní mysl,
vesele naladí,
dá věcem smysl.

Věčně usměvavá,
úsměv jí sluší,
s radostí rozdává
smích do všech uší.
Autor Jirka V, 02.01.2013
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Toda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí