Osamělost

Osamělost

Anotace: ...

Neskutečná touha
po lidském dotyku
plní mě
až po okraj

a pak přetéká

však
kde nic
tu nic

jsem jako prokletá

brouzdám se
prázdným světem
a hledám
jak uhasit
svou žízeň

jsem jako letadlo
před odletem

bez odletové dráhy...
Autor seed.misulka, 15.01.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí