Pravda

Pravda

Anotace: Jak zní pravda

Tak rád tě vidám
a nerad opouštím
to že tě nemám
smutně si připouštím.

 

Pocity skrývám
přetvářkou klamu
však když sám bývám
hlavu si lámu.

 

Zda chci já s tebou být
či radši jinou hledat
je tolik věcí proč tě chtít
i důvodů tě nechat.

 

Tak stále jenom přemýšlím
a nevím jak to zastavit
A třeba to, že u tě spím
to neumím si představit.

 

Už nevím co dál dělat mám
když znám tě už pár roků
a taky pořád vzpomínám
na tolik krásných okamžiků.

 

Však stále nevím víc
než že úžasná ty jsi
že bez Tebe já nemám nic
byť snažím se jak chci.

 

Už vlastně ani nečekám
že někdy mou bys byla
tak už v nic víc nedoufám
než abys šťastně žila.

Autor King Peky, 03.01.2013
Přečteno 467x
Tipy 3
Poslední tipující: Bol, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, zkus se neomezovat rýmem a začni stavět na něčem jiném, máme přeci jiné básnické prostředky :) Rytmus taky celkem pokulhává. Myšlenky určitě máš, ale podle mě bys měl zkusit nějaký méně přímočarý způsob vyjádření, ať se nad tím čtenář musí alespoň trochu zamyslet, ať ho to překvapí.

03.01.2013 23:09:51 | genoymeen

Krásný

03.01.2013 17:30:14 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí