S

S

Anotace: ....

Síla lásky dva osudy pevně spojila.
Snídali spolu v trávě a
Smáli se svému životu.
Skromnost šla stranou,
Snaha být třetí v páru.
-Snaha najivní-
Sépiovou stala
Ses kobrou.
Sykot
S
S
S
Slýchali
Spolu, když snídali v trávě.
Společně překonali tvé nástrahy.
Setrvali v těsném objetí, bok po boku když
Surovým železem kobru až po hlavu zalili.

( Slýchám ji když
.......Smutně
.........Syká ( v železném kvádru)
...........S
...........S
...........S
snad proSí o odpuštění.)
Autor chroust17, 15.01.2007
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

rozhodne zajímavé=)

05.05.2007 14:46:00 | llussinka

Tohle mi připomíná poetismus... :) A je to vydařeníé.... a takové hravé! :)

15.01.2007 21:06:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí