Přání

Přání

Anotace: :)

Šla bych až na kraj světa,

abych znova pohlédla do tvých očí.

Co, na kraj světa? Šla bych ještě dál.

Probděla bych všechny života noci 

jen, aby zjevil se můj král.

 

Dala bych ruku do ohně,

abych mohla pohladit tvé vlasy.

Co, ruku? Celé tělo dala bych plamenům.

Abych pohlédla do tváře plné krásy

život vdechla bych zemským kamenům.

 

Jen jednou zřít tě, byť z dálky a letmo

a pak zas kráčet dál.

Jen jednou moci na chvíli krátce vzlétnout.

Kéž i ty by sis tohle přál...

Autor Světlonosič, 07.01.2013
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí