Jsi na dosah ruky

Jsi na dosah ruky

Anotace: Pro jednoho člověka...

Jsi na dosah ruky
ne však mé
poslouchám své kroky
poslouchám,zní jako tvé

Láká mě tvůj úsměv
tvoje tvář
vzpomínám jak za tvými zády odráží se můj dech
dech osoby kterou neznáš

Jak tě vidím
vpíjím se do tvých očí
jak se však strašně stydím
můj pohled po chvíli na podlahu se stočí

Sice jsem zatím nikdy necítila tvou vůni
ale už těď jsem do ní zamilovaná
a taky nemůžu zapomenout,kvůli
možnosti být s tebou v mém světě vdaná
Autor mattoni.uz.neni, 15.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí