v úzkém řádku

v úzkém řádku

Anotace: Sázím ..

.

kam že jdu
za někým
pro co si
odkud že
odnesu
co si dám
pro něco
za kolik
na věky
ať nejsem já sama
ty nejsi
sám

nebo že
jako jen
pro chvíli určitou
pohled co dokážeš
jenom ty dát
naději
úsměvy
přísliby něžností
pouhý fakt
že mě maš
nade vše rád

kdo ví proč
dějí se
zázraky potají
ač jiní doufají
za vámi stojí
kouzlo je políbit
pod třešní
v rozpuku
na sněhu
nad hlavou
střechu mít z chvojí

dovolím
rukám tvým
tisíce doteků
po cestě po vlasech
po celém těle
dotkni se
zůstaň mi
vnoř se a prolínej
odnes mě v náručí
do postele

nalaď a rezonuj
rozechvěj struny
dovol mi nejvyšší tóninu hrát
podrž jí
polaskej
naslouchej co bych si
od tebe
citlivě
mohla jen přát
Autor poetka, 08.01.2013
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: poeta, kudlankaW, Aťan, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přísliby něžností
myšlenky zvou
na tu hru
z nejlepších
odvěkou...

09.01.2013 00:24:00 | poeta

Hele bratr. A takhle v rodině. Tak opatrně ať nepřijdem do řečí :0)

09.01.2013 08:12:09 | poetka

Štěbetavé, úsečné
i hravé...
a proto, nenechalo mě
posedávat netečně
při čtení...

bez přehánění.

SKUTEČNĚ.

Martin Kristiánek Kudlák

08.01.2013 21:03:45 | kudlankaW

Netečně, skutečně ke slečně??
a pak vše společně..
na tečně

ppoetka v.r.

09.01.2013 08:13:52 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí