II.

II.

Anotace: Všechny osoby, události a reálie jsou smyšlené a podobnost se skutečností je čistě náhodná.

 

 

Tvá pleť, jíž dotýkám se

jemně se prohneš v pase

tisknu tvá záda k sobě

 

objímám, voním k vlasům

všechno se vzpírá časům

shonu a denní době

 

pravice hladí šíji

levicí s tebou žiji

a setru všechna místa

 

jež skrýváš před jinými

dozráváš všemi víny

která nám život chystá

 

vysněné dotýkání

člověk se marně brání

být vděčný pro soulady

 

půl času pro hlazení

čtvrt jenom cesty mění

platí jen teď a tady

 

dojít až k prostoupení

než závrať tepem zpění

jak horké vodopády

 

 

 

 

Autor vkl, 08.01.2013
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Haviko, Radhuza, Do Ga, Joe Vai, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí