Jedna noc v odpoledni světa

Jedna noc v odpoledni světa

Anotace: Možná se mi zdáš...

Chtěl bych s tebou zažít aspoň jednu noc v odpoledni světa
Chtěl bych s tebou jít noční ulicí do ztracena
A vrátit se až k ránu, až slunce vyjde nad tvým domem
A vrátit se až k ránu s duševním nepokojem

Možná je to kouzlem jedné noci v odpoledni světa
Že chcem spolu jít noční ulicí do ztracena
A potom spolu někde nejlépe po večeru
Vypustit své snové duše potichu do éteru

Možná se mi zdáš...
Možná se mi zdáš...
Možná se mi zdáš...
...anebo to bude napořád!
Autor J. Póža, 08.01.2013
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, skoro zní jako text k nějaké písničce

06.03.2013 00:33:47 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí