zpoveď

zpoveď

Anotace: cit je kouzlo

Cit je krásné kouzlo,
které mi sklouzlo,
však stále Tě v srdci nosím,
chci dokázat že Tě stále Miluji!
zkouškou osudu dnes putuji,
nechtěl jsem nikomu ublížit,
zničil jsem vše krásné,
ale je mi stále jasné,
že Miluji jen Tebe.
Projdu peklem mořem vesmírem i pouští,
abych zjistil jestli se v lásce odpouští,
chci vrátit zpět do Tvého srdce láskuco jsem ji vzal,
neb jsem pěkný vůl a ne král,
miluji Tě a ne žádnou jinou,
teď čelým trestu který je mou vinnou,
odpust mi lásko má
Autor davulka, 15.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí