V pekle nebo nebi?

V pekle nebo nebi?

Anotace: Kde se setkám s tímhle člověkem? a setkám se s ní vůbec někdy??

Tvoje fotka
na stole mi leží
třeba se s tebou někdy potkám
tomu však věřím jen stěží

Ráda bych uvěřila,že jednou
uvidím tě zase
jenže nejsem vědmou
a neumím cestovat v čase

Jednou spolu však
něco podnikneme
až uvidím na nebi mrak
je to znamení
a pak navždy ostatním unikneme
Autor mattoni.uz.neni, 15.01.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o)

02.03.2007 19:54:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí