touha

touha

Anotace: ty se mě bojíš

Ty se mě bojíš?
mám posit že i Ty o mně stojíš,
je to hra či neníptám se nikdo nic neví,
však tajně myslím na Tvůj dotyk kůže,
jsem to já kdo za může,
čekám na odpověď Tvou,
vím že může být nejistou,
však pár řádků mi dej,
ať vím že nejsem nejistej,
toto tajemství v srdci měj,
a nikomu ho neříkej.
Autor davulka, 15.01.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí