Moje lásko

Moje lásko

Anotace: já ale nechtěla ublížit, nečekám že to pochopíte

Proč jsem ti tak ublížila,
Život bych za tě položila,
Slzy mají bezedné dno,
Oči vypadajíc jak sklo moje lásko,

Odpusť mi tu sprostou lež,
Poslouchej a nehybně lež,
Přes plné rty ti srdce hladím,
Jsem pro tebe pouhým zdráháním moje lásko,

Sůl hledá cestu k ústům,
Přes bolavé rány vzrůstům,
Dech se třepe, v mlze sklání,
Jako to bolí nemáš zdání moje lásko,

Jsi vítěz a svou trofej svíráš,
Ale proč to sakra nepopíráš,
Prsty nejsou k tvým v dosahu,
Nepochopíš to v tomto rozsah moje lásko…
Autor Gamy, 15.01.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...až nádherná ;-) ....(jen jestli můžu někde Ti chybí písmenka, ale to neva sem si je domyslel, kdyžtak si to pouprav) měj se hezky...;-)

15.01.2007 22:56:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí