Tělesní tuláci

Tělesní tuláci

Anotace: ...

Chtěl jsem ti složit poklonu
ale to ona se složila před tebou

i o mě se omdlení pokouší

Hladíme se slovíčky
vše co řekneš
je tak vzrušující

zatímco já jen tak vzrušeně žvatlám

Tvůj úsměv
ta ochranná známka
tvého obličeje

svádí mou dospělost
k hrátkám

co se nevypráví dětem

Z hrdelního království
vyjíždějí vzdechy
na divokých koních

jsme tělesní tuláci
ty si odpočiň
to já teď půjdu dál

po tajemných cestičkách
kde šeptanou rozkoší
ukazuješ mi směr

a já jsem ....

.... ten nejšťastnější tulák ze všech
Autor smudlinek, 10.01.2013
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Koprtinka, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co k tomu napsat... :)

13.10.2013 16:15:10 | janewe

júúúúú :-)

11.01.2013 09:53:41 | Romana Šamanka Ladyloba

konec se mi jeví lépe..zdrobněliny bych osobně vynechal...
RM.

10.01.2013 23:43:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí