Na střeše

Na střeše

Anotace: mám tě moc rád:-)

víš, že já jen jednu miluji,
skrývá se v mém srdci,
střeží mé city,
střeží mou duši,
...
po nocích oblohou,
tancuji po střechách,
a kochám se temnotou,
prosvícenou ve střípkách,
...
sedím a šeptám si v duchu,
Tvé jméno...Lele?...nebo Florentina?
jsem tebou opilý:-)
i když rýny nejsou plny vína
...

...ticho
...jen listí hraje tvoji píseň
...ticho
...a to mi stačí
...ty jsi se mnou,
...tady, v srdci
Autor Muta cum liquida, 15.01.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí