Rozchod.

Rozchod.

Anotace: ...někdy jediné řešení,..

Tak je to tady,
prý nejsem tvůj tip,
možná že bez tebe
bude mi líp.

Kytice na stole
též za krátko zvadne,
pak už tu nezbude
na tebe památky žádné.

Jen dopis od tebe
co možná taky roztrhám,
až v nitru svém
se s tvou zradou vyrovnám.

Tvá láska ke mně
tou pravou nemohla být,
to bys mně nemohl
tak snadno opustit.

Tak že ta pravá
teprve ke mně kráčí,
proto tvůj dopis
mně nepřivede k pláči.
Autor jozífek, 13.01.2013
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí