Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...

Řeky nekonečných myšlenek ztrácejících se ve tmě,
v té co pohltila ego,
v té co objevila slabiny..

Síla neopakovatelných chvil,
co uplavaly pod rukama,
pod těma, na kterých zůstaly stopy..

Vlny nenávisti z chyb,
které předstíraly lhostejnost, co skrývaly pocity a nevinnost.
Nevinnost v duši a pocity tajně kráčící k srdci..

..nic z toho co mě spojuje s tebou se nechce utopit ve víru všedních dní..
Autor Soffie, 16.01.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...básničky se nemusí rýmovat ...nebo jo :-? ) ...pak někde dělám chybu :))) ... to vypadá na skoro rozchod ...nic veselého ...prima ...pokračuj ...:) ...

16.01.2007 10:20:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí