Teď už vím...

Teď už vím...

Anotace: první rozchod

Jenom se na tebe dívat
Hledat odpovědi ve tvé tváři
Být tiše a přitom zpívat
Obdivovat se té zvláštní záři

Hrát v dění jevištním
Za maskou lhostejnosti se skrýt
A smutkům půlnočním
Do paměti hluboko vrýt

Tvou vůni
Tvůj hlas

Když topíš se v tůni
Nevnímáš čas

A všechno tak blízké
Zdá se být vzdálené
Oči plné jisker
Všechny snahy zmařené

Pak náhle zablýskne se v šeru
Začne svítat kdesi
Svou mysl s sebou beru
Přes neznámé mi lesy

A vůně dálek nese se ladně
Jak raněná laň
Tam v moři leskne se na dně
Mé poznání, má daň
Autor Junnek, 16.01.2013
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Kikulinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý rýmy nejsou nijak zvláštní, ale některý jsou dobrý, třeba blízké / jisker a poslední strofa též není špatná. Tak vymakat a chutě do toho.

16.01.2013 15:54:52 | vkl

Díky za radu ;-) :) uvidím, co příště nadělám.

30.01.2013 09:28:50 | Junnek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí