Vůbec nevím

Vůbec nevím

Anotace: z 16.1.2013

Sbírka: Oblek z oblak

Vůbec nevím co je za den
zadem procházíš
blíž k zadku mých předků.
Před kůl se snesl
pak vznesl se s požadavky
na mé vdavky.

Lávky nad vodou
korodují s pohodou
a já se
s časem
miluji.

Kralují ve tvé mysli
mléka zkyslý
risk li je tou pravou cestou?
Pak těsto vměstnám do mísy.
Další slova poví si.

Povisy a poryvy spanilých starých dubů
imitují tubu
a violu ve staniolu smáčenou.
Jsem ženou tlačenou do rozhodnutí
za spolknutí včerejšího rána.

Na cívku jsem namotána.
Autor Jiřinka Mignonka, 17.01.2013
Přečteno 468x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí