Uvidím za svítání

Uvidím za svítání

Anotace: z 16.1.2013

Sbírka: Oblek z oblak

Ozvěny bolesti si pro mě přišly.
Víš li vůbec, že včera
ve středu mého čela dřepěla myšlenka s hlasem zlomeným?

Ke mně dým dolehl
když ulehl jsi sám
odevzdán kolesám
a v pátek
vytahuješ z nosu drátek.

Koudele na déle
zastrčeny za pasem
a s úžasem s kompasem
odkvapíš pod okap.

Polopád nejde znát
jestli rád nebo ještě raději
vkládáš naději do mých dlaní.

Uvidím za svítání.
Autor Jiřinka Mignonka, 17.01.2013
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí