Strach

Strach

Anotace: ...

Až budeš odcházet
důrazně klikou zavři
ať mi průvan nešeptá "holka prozři"
protože nechci
a já dál amatér budu moci stát
na špičkách u tvého okna
pod lavinou známého ničeho
vzpomínat jaké je se nebát
denního světla
když tvoje srdce mlátí mě do zad.

Našel si mě ve spirále mé duše
vše skončí
jednou odejdeš
obyčejně a jednoduše

Zamávám z okna a ticho mi pošeptá "umřeš"...
Autor Lexisa, 17.01.2013
Přečteno 430x
Tipy 13
Poslední tipující: Eru Alonnar, Dračičák, Sýkorka07, Láďa, Isquieasuus, Robin Marnolli, poeta, Sarah, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí