Ty jsi můj lék

Ty jsi můj lék

Anotace: Touha v nás, ta láva v kráteru schovaná, přijde zas, dřív než se noc loučit začíná

Ty jsi můj lék

 

Dráhy těl

do kterých žár nás rychle stáhl

kdo si pomyslel?

že rozum se vzdá dnes svých vlád

 

Z dlaní proud

co sílu moře v sobě má

já jsem nevěděl

že peklo v srdcích rozpoutá

 

Nechci už

ať mě Bůh v nebi spasí

lék teď mám

láska tvá mě do hry vrací

ty jsi můj lék

 

Říkám rád

dvě slova, co tvoří můj svět

proč mám tu stát?

když roztává poslední led

 

Touha v nás

ta láva v kráteru schovaná

 přijde zas

dřív než se noc loučit začíná

 

Nechci už

ať mě Bůh v nebi spasí

lék teď mám

láska tvá mě do hry vrací

ty jsi můj lék

 

(Hanuš Šparlinek, 18-19.1,2013, přes půlnoc)

Autor Hanuš, 19.01.2013
Přečteno 551x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí