Kreslená

Kreslená

Anotace: Věnováno Terezce S.

Balíček pastelek tváří se navenek,
by tvoji krásu vykouzlil zpaměti.
Balíček pastelek tváří se navenek,
že budu staletí tvé něhy obětí.

Krabička progresů píská si do lesů,
že dělí nás od sebe krajiny kus.
Krabička progresů píská si do lesů,
přesto jsi jediná z mých malebných múz.

Temper paleta pošeptá do světa,
jak nádherně oči tvé zeleně kvetou.
Temper paleta pošeptá do světa,
že tvoje úsměvy tmu ze světa smetou.

Lahvička tuše zapěje mouše,
žár tvého těla chci na svém cítit.
Lahvička tuše zapěje mouše,
líbat Tě, milovat, vášní Tě chytit.
Autor Gomora, 20.01.2013
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím bude ráda:-)

20.01.2013 20:59:18 | Robin Marnolli

Snad, děkuju. :)

21.01.2013 01:26:51 | Gomora

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí