Něco o lásce

Něco o lásce

Anotace: Proč jen mám doufat, v samotě mých dnů.

Poslouchám,
co děje se mi.
Za maskou tváří,
nechce se mi.
Přetvářka klamná,
co životem mě provází.
A přání marná,
vítají nesnází.

Odpověď prosím,
v srdci se ptám,
v tichosti nosím,
otázky, které znám.
Jen závan naděje,
v srdci mi zní,
že zase probudí,
se dávné sny.

Proč jen mám doufat,
v samotě mých dnů.
Potichu doufat,
Splnění krásných snů.
Pomalou poklonu,
snažím se chápat,
doufat však nemohu
v temnotách tápat.

Chtěl bych však raději,
poznat tvá slova,
než marnit naději,
adoufat znova.
A říci každý den,
co srdce bolí,
aby můj krásný sen,
našel obojí.
Autor Trash75, 22.01.2013
Přečteno 731x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí