...

...

Anotace: Alespoň pohladit... I když rty jsou krásné...

Zavěšeny v síti přemítá
zda býti ci nebýti.
Není si konkrétně jistý,
co teď vlastně cítí.

Prázdný je a bez emocí,
ač stále na ni myslí.
Udělat ten další krok?
Tím si vůbec není jistý.
Autor Arthur Brainart, 22.01.2013
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí