Nesmím tě milovat

Nesmím tě milovat

Anotace: je to tak těžké...

Nesmím tě milovat
přivedeš mě do pekla
nebo možná do ztracena.

Jsi moje prokletí
kéž bych tě nikdy nepoznala
kéž bys byl víc upřímný.

Nechám se zraňovat
stá slza po tváři stekla
a duše je zlomena.

Jsem tvojí obětí
tak těžce jsem dýchala
zmírám jak listí podzimní.

Nesmím tě milovat.
Autor čaro.krásná, 24.01.2013
Přečteno 632x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Secretive, Bol, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí