Jsem stále s Tebou

Jsem stále s Tebou

Anotace: znamená pro mě víc...

Myšlenky poletují daleko

Tam kde žhavý je písek,
kde vzdouvají se mořské vlny
Roste malý cypříšek
o něm to ale není...

V myšlence mé je
dívka krásná jak obrázek
nejkrásnější z tmavovlásek
Úsměv co Vás zahřeje..

Srdce mé pookřálo
Tu dívčinu moc po boku si přálo
Není to lehké jak se zdálo
Je tu překážka menší

A na čekání my lidé nejsme věční
nejsme ani za to málo vděční
snad jednoho dne se uskuteční
setkání nad jablíčkem

jak jsme si slíbili
snad dodržíme naší úmluvu
nepoužijeme žádnou výmluvu
a pohlédnu do těch kukadel krásných

Pak při nocích jasných
promilujeme se do dne bílého
Ty vedle sebe budeš mít muže věrného
a já vedle sebe bohyni
které na světě není...
Autor Jacob P. Verlaine, 24.01.2013
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten text je na mě spíše jednodušší, ale líbí se mi, že je to čisté, bez vulgarit a pod. věcí.
trochu více obraznosti by neuškodilo, a možná i víc uhladit rytmus
RM.

24.01.2013 22:22:27 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí