Klišoidní

Klišoidní

Anotace: Věnována té, která neví, že je jí věnována

Sbírka: O holkách, co chodí kolem mě

Napsal bych, že miluji tvé rty
ale neznám jejich samet ani chuť
Napsal bych, že miluji tvé vlasy
vím, že jsou to klišé, tak mě suď
Napsal bych, že miluji tvou vůni
ale znám jen tvoje parfémy
Napsal bych, že sluší ti to v hávu luny
ale nevím, zda máš ráda poémy
Napsal bych, že nejhezčí jsi s úsměvem
ale vždyť tě ani jinak neznám přeci
Napsal bych, že oči tvé jak hvězdy září
ale jsou to všechno básnické jen kecy

Napsal bych, že miluji Tebe
ale nevím, jestli můžu...



 

Autor Muta cum liquida, 25.01.2013
Přečteno 1013x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud je volná, tak bych jí to poslal, a uvidíš.

25.01.2013 08:57:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí