Vypsané pocity.

Vypsané pocity.

Anotace: Jen momentalni splet myslenek. Je mi proste smutno...

Ve svém srdci tě mám.
Nemáš mě rád.
Víc než mysliš tě znám.
Nechci se vzdát.

Nepřiznám si chybu.
Nejde to vrátit.
V moci tvého vlivu
já nechci tě ztratit.

Celé dny se trpím.
Myslím jen na tebe.
Když vím, že tě ztratím,
blíže je mi nebe.

Půjdu však do pekla.
Můj Bůh mě nepřijme.
Nikdy bych neřekla,
že takhle skončíme.

Můj život smysl ztratil.
Tím smyslem jsi byl ty.
Kéž by jsi to vše vratil.
Zachraň mě od smrti.

Ztrácím sílu žít.
Nic již význam nemá.
Jen s tebou chci být.
Mé srdce tvé hledá.

Snad jednou pochopíš,
proč udělala jsem to.
A snad mi odpustíš
mé chyby a všechno.

Usínám v ledové tmě.
Tvůj polibek si přeju.
Nevnímám necítím tě.
Vždycky jsi byl jak z ledu.
Proč stále miluji tě?
Autor Baladona, 16.01.2007
Přečteno 625x
Tipy 4
Poslední tipující: Ped111ro, pejrak, Malicek B
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

najkrajsie basne idu z vlastnych pocitov - tie tvoje idu urcite z pocitov

21.11.2007 17:31:00 | Malicek B

pekná básen, ... citim sa podobne :)

16.01.2007 15:56:00 | Gonta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí