měření světa

měření světa

Anotace: ... pavučiny prohrálo ...

.
prohrálo své jarní dluhy zahalené do neznáma
do hlíny pod pluhy mezi kameny dračími zuby
ukrývalo přání: už nikdy bez meče tudy nechoď
a bez nápadů imaginární kritiky jím neodháněj
přitom čtyřicet dní a nocí na šišku jim lilo
do tance ze šiktance vlastní hněv i krev i ..
tož se rádi rozcházeli do vlastních pudů
a er mnohem bližší zbývalo jim u tebe
.
Autor a_tao, 26.01.2013
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí