Ty

Ty

Anotace: Ty, můj pocit a Tvoje oči.

Šálek ranního čaje byl jen šálkem,
ale ty… ty jsi byl perfektní,
stál jsi tam sám, sám
omotán teplým županem
s pohledem při němž oněmím.

Novinové ústřižky
na stole s rozlitým mlékem
a v troubě voní sušenky
pečené s láskou,
která je lékem.

Snad ještě sním,
snad ještě bloudím ve snech
smotaná v klubku představ
ve spánku, co svírá mě
v okovech jak vězně.

A světlo v dlani,
ta perla v moři hlubokém
je pohled do tvých očí
jejichž nekonečnu
divit se stále nestačím.

***

Myslíš, že to někdy přejde?

Autor Philosophic Theory, 27.01.2013
Přečteno 546x
Tipy 5
Poslední tipující: LadyElis, Petbab, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí