Dopis

Dopis

Anotace: Zoufale...

Kolikrát jsem zmuchlala,
papír se slovy, jež měla jsem ti říct,
a se slzami šeptala,
tvé jméno do polštáře...
Kolikrát snila jsem,
o obrazu tvé tváře.
Chtěla jsem tě pro sebe,
tak trochu troufale
teď jen choulím se,
bezbranně a zoufale.
Já nějak neumím vyjadřovat city,
to poznali jiní,
a bohužel i ty.
Jsem zbabělec avšak neškemrám
a tak si prostě jenom myslím,
prosím vrať se.

Chybíš mi.
Autor Annie the wolf, 28.01.2013
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí